Open/Close Menu
Projects
Loading... Loading...

2263 - Goldsmiths Enterprise Hub

New Cross

A refurbishment and extension of an existing Victorian terrace to create a 1,500sqm Enterprise Hub for Goldsmith University. The hub will provide flexible workspace, a new café and garden area for use by the local community and Goldsmiths students and alumni.

Key Features

  • Construction of two new-build interventions, a single-storey pavilion and a glazed link structure
  • The rear pavilion and link elements will be built from sustainably-sourced engineered timber, embodying low-carbon design principles
  • The existing Victorian shopfront will be remodelled to create a new chamfered corner entrance, providing the main public route into the hub and framing the new link 
  • The new and existing structure will be exposed throughout and the new circulation stair will be constructed from engineered timber

Client: Goldsmiths University of LondonArchitect: Morris and Company

Collect Project Collect

People:
Tom Steel
Dee Voaden

5495
5496
5494