Open/Close Menu
Projects
Loading... Loading...

1436 - Hollybush Gardens

London

This refurbishment and extension of an existing warehouse building to provide approximately 50,000 sqft of new coworking office space. The existing building is to be retained and extended by a single storey with a new 6-storey rear extension to the rear maximising the area of the site. A new basement will be provided under the new build section. The proposed building is predominately comprised of a reinforced concrete frame, with flat slab construction and exposed concrete soffits and columns. The top storey which will be constructed using a lightweight steel frame. The foundations are to be piled, with secant piles forming the basement box.

Client: Brockton CapitalArchitect: BuckleyGrayYeoman

Collect Project Collect

People:
Pamela Ewang
Tom Steel
Dee Voaden